Цената на зала Строител е определена от независим оценител, коментира

...
</TD
>Цената на зала Строител е определена от независим оценител, коментира
Коментари Харесай

Родопски: Цената на зала Строител е определена от независим оценител

Цената на зала " Строител " е избрана от самостоятелен оценител, разяснява пред камерата на Plovdiv24.bg заместник-кметът.

На последната сесия на пловдивския общински съвет трябваше да се получи единодушие за придобиване на спортната зала. Родопски обясни, че сумата е 4 899 354 лева, платими на две равни част през 2023 и 2024 година, и общината няма ангажимент за ремонта, който ще бъде стихотворец напълно от клубовете по волейбол и баскетбол. .

" Цената е дадена от самостоятелен оценител. Не е цена, която ние сме си измислили. Дори оценката на притежателите на постройката беше по-голяма, само че те се съгласиха с нашата " - сподели Родопски.

Според зам.-кмета, в Пловдив от дълго време е стартирала предизборната акция за локалните избори, което се вижда ясно от изявленията и позицията на общинските съветници.

Родопски е сюрпризиран, че не беше признат доклада за 2022 година за осъществяването на Програмата за възстановяване на качеството на атмосферния въздух.

" Да не забравяме, че активността, която се прави от двете комунални предприятия, изисква доста средства. А хората там са с едни от най-малките хонорари " - уточни той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР