Градската градина ще бъде новото притегателно място за изнесени сватбени

...
</TD
>Градската градина ще бъде новото притегателно място за изнесени сватбени
Коментари Харесай

Преобразено пространство става желано място за изнесени сватбени ритуали в Пловдив

Градската градина ще бъде новото притегателно място за изнесени сватбени ритуали в Пловдив. Първият ще бъде на 20 април, показа кметът на регион " Централен ", пред кореспондент на Plovdiv24.bg.

" В момента, в който казахме, че откриваме обновената Дондукова градина на 19 април, ползата за този вид обред в градината се повиши. Очаквам тази дестинация да доближи, а за какво не и да задмине известния акведукт на Бунарджика за сватбени ритуали. "  

Свързахме се с шефката на Оперативна програма " Радосни обреди " Чудомира Пинджива, с цел да разберем какъв брой ще бъдат сватбите в реновираната градина.

" На 20 април, събота, ще създадем първия изнесен обред 11:30 часа, а на 21 април имаме още две двойки, които ще сключат брак. Подготвили сме семпла декорация, както и музиканти онлайн - пиано, цигулка и флейта. Дано да е хубаво времето ", сподели тя.

Тя показа още, че занапред ще се обмисля дали мястото може да се развие като топ дестинация за подписване на брак.

Пинджева добави, че друга забавна дата за подписване на брак в Пловдив е 24.04.2024 година. Тогава 8 двойки ще се врекат във честност. Избрали са тази дата заради огледалността на цифрите в този ден.

" Ще записваме младоженци, до момента в който има свободни часове. Няма да връщаме никого ".

Любопитно е, че на празничния 1 май ще има един изнесен обред в къща " Недкович " в Стария град, а пък самият жених се споделя Недко.

На друга празнична дата 24 май за момента единствено 4 двойки са прояви предпочитание да сключат цивилен брак.

Пинджева показа кои са обичаните места на пловдивчани за изнесени ритуали - фонтанът " Мечката ", къща " Хиндлиян " и Римският стадион.

" Правили сме изнесен обред в " Капана " на една от улиците - беше сантиментално. Отворени сме към ексцентрични и атрактивни места. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР