Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за непрофесионално отношение на фирма, предлагаща

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за непрофесионално отношение на фирма, предлагаща
Коментари Харесай

Пловдивчанин възмутен от фирма, предлагаща услуга професионален домоуправител

Читател на Plovdiv24.bg алармира за непрофесионално отношение на компания, предлагаща услуга " професионален домоуправител ". Пловдивчанинът е засегнат, че компанията, с изключение на да прибира месечната такса, не се грижи за решение на проблемите в постройката, в която живее. Ето писмото му:

" На17.01.2023 година по обяд бях посетен от инкасаторката на компания " Домоуправа " (или както аз по-уместно ги назовавам - " Доморазвала " ) и две дами, които се показаха като служителки на община Пловдив, регион " Тракия ". Посещението бе вследствие на подадените от мен по-рано заявки за систематични течове в жилището ми, намиращ се на финален (за моя ред) 5-ти етаж.

Посещението имаше за цел единствено видимо взимане на отношение пo проблеми, за които компания " Доморазвала " е осведомена от години, само че действително бездейства. Бе ми обяснено даже, че разпадащата се козирка над холската ми тераса, която явно е част от покрива, не била, видите ли, обща част, а, по думите на упоменатите дами, била моя частна благосъстоятелност и мой персонален проблем. 

Еми, да си подвигна едно мезонетче нагоре аз тогава, а?

Спомена ми се за съставянето на някакъв си възможен протокол, вследствие на който през пролетта, а не в този момент, да се свикало някакво следващо общо заседание на входа, след което да се работело по моите проблеми.

Еми добре, само че компания " Доморазвала " не извършва решенията на общите ни събрания от години и единствено симулира активност, непропускайки да прибере своя дял от парите на входа. Прикачените фотоси са настоящи ".

Очакваме коментар от шефа на компанията Иван Великов, който е поел ангажимент да се свърже с Plovdiv24.bg при първа опция.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР