Четиридневните празници, посветени на 45 години от обявяването на Борово

...
</TD
>Четиридневните празници, посветени на 45 години от обявяването на Борово
Коментари Харесай

Празниците в Борово завършиха със заря и голям концерт

Четиридневните празници, отдадени на 45 години от оповестяването на Борово за община и 39 години от оповестяването на обитаемото място за град, приключиха нощес с огромен концерт и заря. На стадиона се събраха доста поданици и посетители на Борово, които да честват дружно.

Кметът на Община Борово Валентин Панайотов поздрави всички присъстващи и им пожела да са сплотени, с цел да работят дружно за богатството на Борово. " Нека тазгодишният празник да го посветим на мощния ни дух, посредством който възраждаме нашите житейски полезности, посредством които сплотени дружно градим и развиваме нашия град.

Ако с дейностите си сътворяваме завещание, в случай че с делата си даваме образец на нашите деца, в случай че всичко, което вършим, въодушевява хората да мечтаят повече, да желаят повече, да учат повече и да вършат по-добри неща към себе си, значи сме съумели в ръководството. За 8 години дружно с вас успяхме да осъществим всички сложни задания, които си поставяхме всяка година. Днес, на този празничен ден, ви благодаря, че сте тук и ви поисквам здраве, да не губите религия в положителното, обичайте и бъдете обичани “, сподели в словото си Валентин Панайотов.

Приветствия към боровчани насочиха и двамата народни представители, които участваха на празника – Георги Кръстев от ГЕРБ-СДС и Златан Златанов от " Възраждане “, писа РусеМедиа.

Концертна стратегия изнесоха съставите към читалище " Искра “-Борово, след което пристигна ред и на гостите – Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Деси Добрева, а на финала имаше и красива заря.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР