Тази вечер ще се изиграят първите мачове от осминафиналите в

...
Тази вечер ще се изиграят първите мачове от осминафиналите в
Коментари Харесай

Започват осминафиналите в Лига Европа, всички погледи са насочени към Олд Трафорд

Тази вечер ще се изиграят първите мачове от осминафиналите в Лига Европа, а без никакво подозрение максимален интерес провокира дуелът сред Манчестър Юнайтед и Милан. Специалистите дават преимущество на " алените дяволи ", които са в чудесно въодушевление след успеха над градския противник Манчестър Сити през уикенда. В Милан обаче са оптимално стимулирани да зарадват почитателите си с триумф на европейската сцена и ще хвърлят всички сили за положителен резултат на " Олд Трафорд ".

Двата тима са се срещали общо 10 пъти в евротурнирите. Последният мач посред им беше през 2010 година и сигурно подухва неприятни мемоари на " росонерите ", които бяха разгромени с 0:4 и с общ резултат 2:7 отпаднаха на осминафиналите в Шампионската лига. Любопитното е, че тогава в състава на Милан беше Дейвид Бекъм, който се изправи против родния си клуб.
Арсенал излиза против прочут противник. Преди година " топчиите " отпаднаха на 1/16-финалите в Лига Европа от Олимпиакос след продължения и в този момент са жадни за реванш. Пиер-Емерик Обамеянг беше антигероят за отбора от Северен Лондон с необикновен пропуск в последните минути и сигурно ще желае да накаже гръцкия първенец.

Тотнъм ще посрещне Динамо (Загреб), който се показва впечатляващо от началото на шампионата, само че против състава на Жозе Моуриньо сигурно е в ролята на новобранец. Осигурилят си първа купа в Шотландия от 10 години Рейнджърс гостува на Славия (Прага), а Аякс ще посрещне Йънг Бойс. Другите три мача в програмата са Гранада - Мьолде, Динамо (Киев) - Виляреал и Рома - Шахтьор (Донецк). За наставника на " вълците " Пауло Фонсека това ще е среща с някогашния му тим.

Лига Европа, 1/8-финали:

От 19:55 часа:

АЯКС - ЙЪНГ БОЙС

ДИНАМО (КИЕВ) - ВИЛЯРЕАЛ

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - МИЛАН

СЛАВИЯ (ПРАГА) - РЕЙНДЖЪРС

От 22:00 часа:

ГРАНАДА - МЬОЛДЕ

ОЛИМПИАКОС - АРСЕНАЛ

РОМА - ШАХТЬОР (ДОНЕЦК)

ТОТНЪМ - ДИНАМО (ЗАГРЕБ)

Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 11 март  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР