Тази вечер ще се изиграе едно от дербитата в руския

...
Тази вечер ще се изиграе едно от дербитата в руския
Коментари Харесай

В Спартак умуват за треньорска смяна

Тази вечер ще се изиграе едно от дербитата в съветския футбол. ЦСКА Москва се изправя против Спартак Москва, като срещата е с начален час 19:30 часа българско време. И двата отбора се показват много неубедително от началото на сезона, като имат еднакъв брой точки по 10 след 7 изиграни кръга. Отборът на Руй Витория заема 8-ото място в таблицата, до момента в който „ московските армейци “ са 9-и.

Спартак стартира много неприятно новата акция, като резултатите в Европа са разочароващи, както за ръководители, по този начин и за почитатели. Руският гранд не съумя да влезе в групите на Шампионската лига, като бе отстранен от Бенфика в третия квалификационен кръг. Лошото показване на европейската сцена продължи и в груповата фаза на Лига Европа, където единствено преди няколко дни, съставът от столицата загуби вкъщи от полския първенец Легия Варшава. Като се има поради, че в групата са още Наполи и Лестър, то за Спартак надали има доста очаквания за продължение към идната фаза на конкуренцията.

Столът на Руй Витория също много съществено се клати, като медиите в Русия пишат, че търпението на шефовете към някогашния лидер на Бенфика се изчерпва. Все отново управлението ще даде опция на експерта да резервира работата си и днешното дерби с ЦСКА е един огромен късмет за него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР