Тази седмица Ubisoft разкриха официално Assassin’s Creed Shadows, следващата игра

...
Тази седмица Ubisoft разкриха официално Assassin’s Creed Shadows, следващата игра
Коментари Харесай

Assassin’s Creed Shadows е сходна по мащаб с Assassin’s Creed Origins

Тази седмица Ubisoft разкриха публично Assassin’s Creed Shadows, идната игра от поредицата за известния асасин. Известната преди като Assassin’s Creed Red, Shadows ще ви води към средновековна Япония. Играта излиза есента и до тогава ще разберем сигурно много неща за нея. Но към този момент стартира да се появява повече информация за Shadows.

Така да вземем за пример разбираме (благодарение на IGN) повече за размера на картата и самата игра. В изявление за изданието, креативният шеф на Assassin’s Creed Shadows споделя, че тя е сходна по мащаб с Origins от 2017.

Нарежда се до последните игри от сериите, които вършим. По отношение на мащаба може да я съпоставим почти с размера на Assassin’s Creed Origins “, разяснява той. По този метод звучи по този начин, че наподобява Shadows няма да е прекомерно раздута и огромна, колкото да вземем за пример Valhalla. Без подозрение обаче ще лишава обичайно време за игра. По данни на HowLongtoBeat, Origins лишава към 30 часа при естествен ход и отива към 80 за тези, които са привикнали да видят и свършат всичко допустимо. И нещо много прелестно в допълнение за играта.

След старта на предварителните поръчки за Shadows, на уеб страницата на PlayStation се е появила информацията, че се изисква непрекъсната интернет връзка за игра. За доста сингълплейър заглавия това към този момент си е ненапълно дори стандарт. Но и сигурно – нещо нежелано от доста геймъри. Тази съответна информация беше опровергана. Ubisoft разкриха, че освен не се изисква непрекъсната онлайн съгласуваност за игра, ами тя дори може да се играе напълно офлайн. Но… Винаги има едно „ само че “. Но ще ви би трябвало онлайн връзка при инсталацията.

Assassin’s Creed Shadows излиза на 15.10.2024.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР