Тази събота, 11 февруари, от 21:00 ч. в шоуто Събота

...
Тази събота, 11 февруари, от 21:00 ч. в шоуто Събота
Коментари Харесай

Диамантените момичета и Андреа Банда Банда гостуват на Орлин Павлов в “Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 11 февруари, от 21:00 ч. в шоуто „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ лъчезарният Орлин Павлов ще посрещне олимпийските шампионки по художествена гимнастика от Токио 2020 година Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ще опишат за своите мастъркласове, които организират на разнообразни места по света, както и ще споделят на кои именити гимнастички се възхищават.

“Нека да разчупим гипса на Орлин Павлов! Удоволствие е да покажа на диамантените девойки моя „ гений “ с обръч и лента… И да бъда оценен от тях! Но… както и феновете ще видят, бързо се изучавам и то единствено с взор “, споделя водещият на „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ Орлин Павлов.

Популярната в обществените мрежи Андреа Банда Банда ще разкрие занимателни детайлности за работата си като част от екипа на Българска национална телевизия по време на отразяването на международното състезание по футбол в Катар. Заедно с Орлин Павлов ще изиграят една бърза игра „ Познай футболиста “.

Кой ще сервира музикалния десерт в шоуто „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ – феновете ще схванат тази събота, 11 февруари, от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР