Тазгодишното издание на специализирания кариерен форум Дни на кариерата –

...
Тазгодишното издание на специализирания кариерен форум Дни на кариерата –
Коментари Харесай

След две последователни години само онлайн тринадесетото издание на кариерния форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси

Тазгодишното издание на профилирания кариерен конгрес Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки запаси, Маркетинг, Обслужване на клиенти ще се организира на 22 ноември онлайн във фоайето на Университета за национално и международно стопанство и виртуално на 24 ноември на профилирана платформа.

Форумът ще посрещне над 70 компании изложители и ще чака над 5000 гости. За поредна година събитието ще се организира във фоайето на Университета за национално и международно стопанство и виртуално на профилирана платформа. Събитието дава опция на студенти и експерти, които търсят кариерно развиване в посочените области, да се срещнат с фирмите водачи в секторите и да открият своето ново работно място или късмет за присъединяване в стажантска стратегия.

Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки запаси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се провежда от компанията за сложни HR услуги JobTiger, взаимно с Междууниверситетски център за развиване на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. доктор Димитър Димитров. Сребърни спонсори на събитието са LDC, Sum Up, Japan Tobacco International Bulgaria. Бронзов спонсор е Decathlon.

Участието във форума (присъствено и онлайн) е гратис за гости. Необходимо е само предварителна и лесна регистрация на: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students.

За първи път тази година връзката сред гости и работодатели е улеснена с нововъведението ScanFactor, която дава опция за непосредствено шерване на CV-то оптимално елементарно.

За миналите дванадесет години, през които се организира форумът Дни на кариерата в УНСС, се потвърди като мястото, където компаниите - водачи в изброените браншове срещат своите бъдещи сътрудници. Много от представителите на бизнеса са някогашни ученици на университета и са намерили работното си място точно на това събитие.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР