Тазгодишните първи в танцувалното шоу Денсинг Старс“ – Неделя Щонова

...
Тазгодишните първи в танцувалното шоу Денсинг Старс“ – Неделя Щонова
Коментари Харесай

Честно ли спечели баба Неделя?

Тазгодишните първи в танцувалното шоу „ Денсинг Старс “ – Неделя Щонова и Атанас Месечков, се радват на пирова победа. Припомняме, че точно те сграбчиха купата за крал и кралица на бала. Според всеобщото мнение обаче, танцовата двойка не я заслужават. Цената на успеха им, са тежките обвинявания в заплатен зрителски избор и загуба на почитатели.

Огромна част от феновете са безапелационни, че на финала във вторник е имало най-малко две двойки, които са танцували по-добре от спечелилите – Натали Трифонова и сътрудникът й Димитър Стефанин, и изключително Дара с колегата й Джими Георгиев.

 

„ Срамна победа! Аплодисментите бяха на запис, а публиката седеше онемяла и невярваща! Никой не се радваше, дори не реагираха... Глас в пустиня! Не можехме да повярваме какво се случва, даже журито беше ненадейно... “, описват очевидци, участвали на финала на „ Денсинг Старс “в студиото в Нови хан, където снимат шоуто на Би Ти Ви.

 

Любимката на младежите Дара още от старта на сезона изпъкна с метода, по който се движи на дансинга, и до финала беше любимка на журито. Натали Трифонова стартира по-колебливо, само че бързо набра скорост и от средата на надпреварата към този момент беше неотразима на паркета. Неслучайно на финала точно двете – брюнетката и русокоската, бяха любимци на феновете и събраха най-вече позитивни мнения на формалните страници на предаването, както и във почитател групите.

 

Очакванията бяха Дара, която постоянно събираше най-вече точки от журито, да победи, а Натали да бъде първа подгласничка – с второто място. Няколко седмици преди финала хората към този момент смятаха, че е време Неделя Щонова и Наско Месечков да изоставен надпреварата, защото не бяха впечатляващи на фона на други танцьори, като да вземем за пример Папи Ханси Валери Григоров. Въпреки това обаче двамата мъже отпаднаха на полуфинала, а докторката дружно с каратистката Ивет Григорова стигнаха до край.

Ивет остана четвърта в крайното класиране, а хората продължиха да чакат невроложката с телевизионна кариера да бъде последна най-малко този път, което в тази ситуация означаваше да заеме третото място, само че то бе отредено на Натали, втора – Дара, а успеха сграбчи баба Неделя, въпреки, както нормално да бе оценена с минимум точки от способеното жури.

Оказа се, че е получила най-голям % от гласовете на феновете, пускали есемеси и това я изстреля до успеха, дружно с Наско Месечков.

 

Припомняме, че съгласно прогнозите преди повече от месец, събитията в танцовото предаване щяха да се развият тъкмо по този метод откогато продукцията разгласява резултатите от зрителския избор, стана ясно, че Неделя събира най-вече есемеси. Из форумите не стопират да се чудят по какъв начин е допустимо това, откакто всеобщото мнение е, че тя от дълго време е трябвало да отпадне. Явно обаче фенската маса на двойката й с Наско, се е мобилизирала да гласоподава, до момента в който тази на останалите участници е предпочела да излива гнева си из обществените мрежи, което несъмнено няма безусловно никаква тежест в класациите.

 

След финала на „ Денсинг Старс “ досегашната фаворитка доктор Щонова бе упрекната в заболели упоритости и налудничаво държание, изразяващо се в поредни дейности пред камерите като нервен смях, пресилени сълзи и граничещи с опит за самоубийство изтощителни тренировки, поради което цялата бе в синини.

 

„ Дали има някой, който да излезе и да каже, че е дал своя вот за Щонова “, се питат почитателите на предаването. Според мнозина успеха й е купена. Повечето обаче упрекват в корист Наско, а не докторката. Те считат, че Месечков е бил воден от упоритостта да е първи, защото е самобитна емблема на шоуто, само че в никакъв случай не го бе печелил досега.

Затова феновете се питат какъв брой е коствала успеха, непосредствено тагвайки профилите на Месечков в обществените мрежи.

 

„ Толкова му беше мъчно да одобри загубата в предходните сезони! Дано се успокои към този момент и за другите излъчвания, в случай че е треньор, отново да понижи малко поддръжките, че аман от неговата хореография-акробатика! “.

Според мнозина Месечков е победил с есемеси на хората, посещаващи уроците му по танци.

„ Дано Щонова изтърпи всичко, което ще се излее върху й след тази незаслужена победа “, написа симпатизантка на лекарката, която също е на мнение, че успеха й не е заслужена.

 

Щонова призна в изявление за bTV, че е чела огромна част от мненията, включително и отрицателните и си ги изяснява със субективизма във възприемането на изкуството – в тази ситуация танца.

„ Едни хора ще харесват Дара, тъй като е прелестна – Дара, обичаме те! – други ще харесват Натали, трети – Ивет. В изкуството перцепцията е доста значима “, философства в типичния си жанр Щонова.

 

Въпреки това всеобщото мнение, че същинските кралици на бала са останали на второ и трето място, а Щонова е взела тяхната купа. Мнозина даже я приканват да я върне, защото не я заслужава.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Денсинг старс “ Ивет Григорова Дара Натали Трифонова победа Атанас Месечков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР