Тъй като Робърт Ф. Кенеди Jr. трябва да разкрие своя

...
Тъй като Робърт Ф. Кенеди Jr. трябва да разкрие своя
Коментари Харесай

Подписите на RFK Jr. могат да бъдат невалидни в Невада без VP

Тъй като Робърт Ф. Кенеди Jr. би трябвало да разкрие своя съотборник във вторник, в Невада се появи неочакван проблем, който усложни дълготрайния самостоятелен независим път към приемане на достъп до гласоподаване в Сребърния щат.

Изборът на Кенеди за вицепрезидент идва, когато той има потребност от претендент, с цел да се класира за изборите в няколко щата. И макар оповестяването на акцията по-рано този месец, отбелязващо натрупването на 15 000 подписа в Невада, което надвишава нужното за гласоподаване през ноември, акцията може да бъде принудена да стартира събирането на подписи от нулата в щата, защото не съумя да уточни претендент за претендент когато подаде петицията на Кенеди, съгласно документите, подадени от Кенеди.

Ръководството на претендентите за президент на Невада гласи, че петициите за самостоятелни претенденти би трябвало да включват имената на претендентите за президент и вицепрезидент в петицията, с цел да бъдат годни, удостовери кабинетът на държавния секретар на Невада.

Democratic Na...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР