Танцово студио La Cucaracha“ Карлово се завърна с 5 първи

...
Танцово студио La Cucaracha“ Карлово се завърна с 5 първи
Коментари Харесай

5 награди за Танцово студио „La Cucaracha” – Карлово

Танцово студио „ La Cucaracha “ Карлово се завърна с 5 първи места от 19-я Международния танцов фестивал “Magic World ” Хасково. Възпитаниците на Ева Костова показаха 5 танца в 2 танцови посоки – Латино танци и Хип-Хоп, като за първи път на сцената в Хасково беше показан и най-грандиозния танц на школата, който изкара на сцената 44 деца сред 6 и 18 години.

В 19-то издание на фестивала в края на м.април взеха присъединяване 80 колектива от 9 страни, измежду които Румъния, Кипър, Босна и Херцеговина, Сърбия, Русия, а на две паралелни подиуми бяха изтанцувани тъкмо 1119 танца. Децата имаха шанса да бъдат оценени от изтъкнати интернационалните съдии.

Абсолютен успех за девойките на Карлово бе втория ден на фестивала. И четирите танца на танцовата школа бяха отличени със златни медали. При соловите реализатори са показа Мария-Екатерина Куманова, а при групите La Cucaracha заложиха на триото Ева, Александра и Кристиана, La Cucaracha kids и огромните девойки от La Cucaracha girls.

В третия и финален ден, танцьорите от Карлово участваха със своята най-нова хип-хоп хореография, която също бе отличена с първа премия. Тя даде опция на 44 деца от всички възрасти на школата да се качат на спортна сцена, като за множеството от тях това бе първо конкурсно присъединяване. Освен премиите, уредниците бяха подготвили и специфична изненада за Дария Неделева, която отпразнува своя рожден ден.

Така малко преди края на танцовата година, La Cucaracha записва едно от най-хубавите си представяния по време на двудневното си премеждие в Хасково. Ева Костова, всички танцьори и родители благодарят на уредниците на “Magic World ” за топлото посрещане и отношението по време на фестивала.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР