ТАЛАХАСИ, Флорида (AP) — Стига да не ги ядат, не

...
ТАЛАХАСИ, Флорида (AP) — Стига да не ги ядат, не
Коментари Харесай

Жителите на Флорида могат да „отстояват позицията си“ и да убиват заплашителни мечки според сметката, отиваща на DeSantis

ТАЛАХАСИ, Флорида (AP) — Стига да не ги ядат, не ги пълнят или не ги трансформират в шапки за британците кралска армия, на жителите на Флорида ще бъде разрешено да убиват черни мечки, които ги заплашват в собствеността им, без последици според законопроект, изпратен до републиканския губернатор Рон ДеСантис в четвъртък.

Някога застрашената популация на черна мечка във Флорида нараства се скитаха в квартали и частни парцели, изключително в по-селските региони на северна и централна Флорида. Законодателството е сходно на закона „ спри на земята “, който разрешава на хората да употребяват смъртоносна мощ против други хора, които ги заплашват.

Поддръжниците споделят, че жителите на Флорида имат право да пазят себе си, своите фамилии, домашни любимци и имущество против мечки идват да търсят храна. Но съперниците се опасяват, че хората ще станат щастливи и няма да подхващат други защитни ограничения против мечките.

„ Не поддържам разрешаването на всеобщото ликвидиране на мечки “, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР