Таксиметровият синдикат настоя за възстановяване на всички премахнати паркинг места

...
Таксиметровият синдикат настоя за възстановяване на всички премахнати паркинг места
Коментари Харесай

Таксиметровият синдикат настоя за връщане на паркинг местата за инвалиди в центъра на София, те също са „прецакани“

Таксиметровият профсъюз настоя за възобновяване на всички отстранени паркинг места за инвалиди в София. В своя позиция те пишат, че включват това искане към настояването си за възобновяване на всички отстранени такси-стоянки в София. 

На 14 май таксиметрови водачи показаха митинга си поради реорганизацията на придвижването в центъра на столицата, направена от ПП-ДБ-СС. Още тогава те обявиха, че желаят да бъдат върнати унищожените им 21 стоянки. 

14 май 2024, 09:25

Протест на таксиметрови водачи в София поради унищожени стоянки в центъра

„ Емоциите тези дни сякаш бяха повече и като че ли всички пропуснахме, че хората с увреждания също са „ прецакани “ като нас - таксиметровите водачи - от общинските извращения с новата пътна организация в столицата. Извиняваме се за пропуща си и уверяваме всички хора с увреждания, че ще се борим за техните места за паркиране със същата сила, с която го вършим и за нашите таксиметрови стоянки “, пишат от Националния таксиметров профсъюз. 

16 май 2024, 12:26

Страстите към „ Патриарха “: ГЕРБ желаеха оставка на зам.-кмета по превоза. Той ги увери, че има двоен скок на велосипедисти


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР