Таксиметров шофьор се опита да защити своя колега, който блъсна

...
Таксиметров шофьор се опита да защити своя колега, който блъсна
Коментари Харесай

Таксиджия: Колегата не е блъснал никой, затова не е усетил удар

Таксиметров водач се опита да отбрани своя сътрудник, който блъсна майка и дете в София.

Както ви съобщихме, двамата са пресичали до 54-о СУ „ Свети Иван Рилски “ в ж.к. „ Лев Толстой “ в столицата, когато лидер на такси ги удря. Шофьорът блъска и двамата, те падат на земята, само че той продължава по пътя си, без да спре, без даже да понижи скоростта и да им окаже първа помощ.

Днес стана ясно, че лидерът е открит и ще понесе 200 лв. санкция за блъскането, още от 100 до 300 лв., че е избягал - плюс месец без брошура.

" Колегата не е блъснал никой, по тази причина не е усетил удар, просто е завил внезапно майката го вижда в последния миг отдръпва се и пада върху детето с колелото, само че не го извинявам като е видял в огледалото, че са паднали или не ги е видял тъй като е бързал очевидно за поръчка, да спре да попита какво става има ли потребност от помощ. ", написа Д. Деков.

Негови сътрудници веднаха го нападнаха с мнения дали изобщо е видял фрагментите.



" Ти естествен ли си бе ", написа Ангел А.

" Това черен комизъм ли би трябвало да бъде? ", прибавя Димитър С.

" Е поради такива сътрудници баш “БАКШИШИ ” като тебе и тоя тупанджия след това целия отрасъл под общ знаменател… ", счита Д. Радославов.

Междувременно в мрежата още не могат да повярват, че за боричкане на майка и деца водачът се разминава единствено с 200 лв. глоба.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР