Сю Радфорд е на 43 години, а съпругът й Ноел

...
Сю Радфорд е на 43 години, а съпругът й Ноел
Коментари Харесай

На Това Му Се Вика Многодетно Семейство! Майка Ражда 21-Вото Си Дете! Вижте Колко Ще Са Детските Надбавки!

Сю Радфорд е на 43 години, а брачният партньор й Ноел - на 47. Те живеят в Моркамб, Ланкашър. Запознават се, когато Сю е на седем години. Първото им дете Крис се ражда преди 28 години, когато тя е едвам на 14. Решават да задържат бебето, тъй като и двамата са дадени за осиновяване. Второто им дете Софи се ражда, когато Сю е на 17 години. Едно от децата им е мъртвородено, само че то " още е част от фамилията ".

Семейството получава детски надбавки от 170 английски лири седмично. Заплатата на Ноел, който е пекар, е малко под 50 000 лири годишно. За храна седмично дават към 300 лири и доста деликатно възнамеряват всичко. Бюджетът им за подарък за детски рожден ден е 100 лири, а за Коледа заделят от 100 до 250 лири, написа дир.бг.

В листата им за пазар на ден са са 9 литра мляко, 3 литра сок и три кутии зърнени закуски. Семейството има специфични сделки за отстъпки с бакалницата и магазина за плодове и зеленчуци. Всеки ден пускат по девет перални и употребяват по четири ролки тоалетна хартия.

Сю и Ноел към този момент имат три внучета от щерка си Софи. Те живеят от 11 години в огромна къща с 10 спални, която преди е била дом за възрастни хора.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР