Свидетелските показания в съдебната зала за фаталната стрелба по оператор

...
Свидетелските показания в съдебната зала за фаталната стрелба по оператор
Коментари Харесай

Асистент-режисьорът на „Rust“ се разплаква, докато свидетелства за фаталната стрелба по оператора Халина Хътчинс

Свидетелските показания в правосъдната зала за съдбовната пукотевица по оператор от Алек Болдуин претърпяха прочувствен поврат в четвъртък, когато асистент-режисьорът на уестърн кино лентата „ Rust " се разплака, до момента в който разказваше моментите след смъртоносния изстрел.

Помощник-режисьорът Дейвид Холс, координаторът по сигурността на снимачната площадка, сподели на правосъдните заседатели, че ръководителят на оръжията Хана Гутиерес-Рийд, която е съдена на обвинявания в непредумишлено ликвидиране и подправяне на доказателства, два пъти предава револвера на Болдуин. Първо е било изпразнено от патрони, свидетелства Холс, а по-късно още веднъж е било заредено с няколко манекена и военен патрон.

Болдуин насочвал оръжието към Хътчинс, когато то избухнало в ранчото на снимачната площадка в покрайнините на Санта Фе на 20 октомври 2021 година, убивайки операторката Халина Хътчинс и ранявайки режисьора Джоел Соуза. Болдуин, основният артист и копродуцент на " Rust ", беше настрана упрекнат от огромно жури предишния месец. Пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР