Световно неизвестната, но драпаща за слава инфлуенсърка Биляна Лазарова изплаши

...
Световно неизвестната, но драпаща за слава инфлуенсърка Биляна Лазарова изплаши
Коментари Харесай

Ексклузивно в kliuki.bg! Фолкаджийката Биляниш – Биляна Лазарова, разплута като желе и сбръчкана на хармоника, плакне телеса на банкянския гьол

Световно незнайната, само че драпаща за популярност инфлуенсърка Биляна Лазарова изплаши летовниците край басейна в Банкя. Певачката с креативен псевдоним “Биляниш ” бе хваната от наш папарак по какъв начин замезва пръжки под чадъра. Докато се облизваше сладко-сладко, шкембето й висеше на няколко ката под оскъдния бански. За сметка на това, силиконовите й “моцарелки ” се бяха устремили към пъпа, което е явен знак, че срокът им на валидност от дълго време е изминал и вместо да радват окото, през днешния ден цомбите служат най-много да подпират набръчкания стомах.

 

Гледката на набраздените от целулит бедра в допълнение разваляше рахата на почиващите, а евтините джапанки, които госпожица Лазарова беше нахлула подсказваха, че джобът й е сериозно изтънял. Пандизчийските татуировки на гърба също изглеждаха много изхабени, само че очевидно “звездата ” няма време и средства за първокласен татуист. Прорасналите корени и пършивия кок, на който изпълнителката беше усукала екстеншъните си, нямат потребност от спомагателен коментар. Те ясно демонстрират, че фотошопът е най-верния другар на Биляниш, а онлайн певачката е набръчкана торба сланина, която може да лиши от ерекция даже загрубял задържан, гнусят се почитатели на лекия род.

 

За нея се знае, че преди няколко години претърпя бурна спекулация с ММА боеца и първенец Ангел Исакиев, който бързо-бързо й наду корема и я направи родителка на към момента невръстна за това възраст. Биляна роди наследник, а вместо с Ангел да основат крепко семейство и да си гледат детето, той я заряза. При това я заряза още след раждането - ей по този начин, аламинут! Момченцето им към този момент е на две годинки, а Биляниш признава, че й е все по-трудно, тъй като държанието на някогашния й е ужасно и неуместно. “Той не дава и петак. Нищо не дава за прехрана на личното си дете, не го вълнува. Дали имаме да ядем, дали студува, какво го касае това. Страхувам се да упорствам, с цел да не избухне. Да, взима детето от време на време и му се радва, само че като на приятелче, като играчка. Никакви пари, никаква отговорност ", разкрива през сълзи Биляна Лазарова.

 

Въпреки неналичието на пари, Биляниш не престава да се прави на баровка в ТикТок. Преди време инфлуенсърката разгласява скандално видео, където тя " присмехулно " избърсва своите подправени сълзи с портмоне на марката " Луи Витон ", което коства към 400 евро, чанта на същата марка на цена към 1000 евро, а по-късно се напръска с парфюм на известна френска марка с цена 1500 лв.. Дори и сподели по какъв начин влиза в скъпия си автомобил, подправено плачейки вътре.  Много от коментиралите не се забавиха да напомнят на Биляна, че нещата, които има, в действителност са купени за нея от родителите й.

Тагове: Биляниш Биляна Лазарова фотошоп инфлуенсърка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР