Студенти превзеха сграда в Колумбийския университет, докато противопоставянето между протестиращите

...
Студенти превзеха сграда в Колумбийския университет, докато противопоставянето между протестиращите
Коментари Харесай

Протестиращи окупираха сградата на Колумбийския университет, докато противопоставянето в университета ескалира

Студенти превзеха постройка в Колумбийския университет, до момента в който опълчването сред протестиращите против войната на Израел против Газа и университетските управляващи ескалира.

Протестиращите се реалокираха да окупират Hamilton Hall в университета в Ню Йорк рано във вторник, откакто управлението сподели, че е почнало да отстранява студенти, които са отказали да спазят крайния период за разпространяване в понеделник. Този ход заплашва да ескалира опълчването, което докара до разпространяване на митинги против войната в Газа в цялата страна.

Видеозаписи демонстрират протестиращи в кампуса на Колумбийския университет в Манхатън, които заключват оръжия пред Хамилтън Хол рано във вторник и носят мебели и железни барикади към постройката.

Десетки протестиращи барикадираха входовете и разпънаха палестинско знаме през прозореца. Hamilton Hall, която протестиращите споделиха, че към този момент са нарекли „ Hind Hall “, е една от няколкото здания, които преди този момент са били заети по време на митинг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР