Стресът - физически и психически, недоспиване, алкохол, застрашава оцеляването на

...
Стресът - физически и психически, недоспиване, алкохол, застрашава оцеляването на
Коментари Харесай

Акушер-гинеколог: Регулирайте стреса, за да имате спокойна бременност и здраво бебе

Стресът - физически и душевен, недоспиване, алкохол, заплашва оцеляването на индивида. Тоест той изключва перифериите на нашия мозък, яйчникът се явява външна страна, подготовката за сполучлива бременност е да се изправи метаболитният и енергийният баланс. Това разяснява в ефира на " Добро утро, Европа " акушер-гинекологът доктор Иван Сигридов, който е експерт по фетална морфология и следене на високорискови бременности.
Трябва да има време - най-малко 5 месеца преди забраменяването, с цел да се приготви тялото на дамата. Самият неврон, който има доста характерна централа наречена митохондрии, е така наречен програмен код. Затова предварителната защита против неврогенеративните болести би трябвало да е точно в тези месеци.
доктор Сигридов

Тялото стартира да старее след 25 година Ние сме страната в Европейски Съюз, в която има най-младите майки - към 27-годишни раждат за първи път, показа още доктор Сигридов.

Ние сме водачи във феталната морфология в Европа. В България има топ експерти в тази област, развита мрежа, тъй като пътуваме по света и се учим от най-хубавите. Важна е предварителната защита, тъй като доста от заболяванията може да се предотвратят още в утробата, добави той.

Регулирайте си равнищата на стрес, освен дамите, само че и мъжете да го вършат, предложи акушер-гинекологът.

Целия диалог във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР