Стрелба по автобус от градския транспорт в Добрич. За това

...
Стрелба по автобус от градския транспорт в Добрич. За това
Коментари Харесай

Стрелба по автобус на градския транспорт в Добрич

Стрелба по рейс от градския превоз в Добрич. За това заяви в обществените мрежи краткотрайният шеф на общинското сдружението " Градски превоз Добрич " Катя Петкова. Счупено е едно от страничните стъкла на транспортното средство, излиза наяве от обявата. 

" Фокус " разгласява целия текст към поста без редакторска интервенция:

" Да, отлично е публичния превоз да се обслужва от общителни и правилни водачи, да се движи като по часовник и ние работим това да се случи. Но за това се нуждаем и от отношение на всички участници в придвижването и от жителите на нашия град. Градски превоз е с преимущество, само че нас ни блъскат, лишават ни преимущество, кафето и цигарите по автобусните спирки и паркиралите коли са по-важни и от водачи, и от пътуващите. Вече ни и стрелят! Господ ни пази, че няма потърпевши, само че това минава всевъзможни граници. Не е обикновено да работиш и да се страхуваш за своя живот и за живота на хората, които возиш ".

Поразено е страничното стъкло, зад шофьорското място. За благополучие, няма потърпевши. За случая е известена полицията, търси се причинителят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР