Страшна опасност дебне по-лековерните от нас в интернет – хапчета

...
Страшна опасност дебне по-лековерните от нас в интернет – хапчета
Коментари Харесай

Проф. Донка Байкова би тревога! Хапчета-убийци набират популярност в интернет, съдържат опасно и забранено вещество (ВИДЕО)

Страшна заплаха дебне по-лековерните от нас в интернет – хапчета за намаляване, които дават обещание извънредно бързи и ефикасни резултати. На сходни средства можете да се натъкнете в мрежата с не повече от няколко клика. Зловещата истина обаче е, че доста постоянно те предизвикват щета на два от най-важните органи в човешкото тяло – сърцето и мозъка. За това предизвестиха и специалисти, и жертви, използвали сходни лекарства. От последните е Калин, който си признава: „ Много елементарно е да се подлъжеш по сходни хапчета. Да, първоначално може да се реализиран ударни резултати, само че по-късно освен си връщаш килограмите, ами качваш и от горната страна. “ Експертите пък предизвестяват за съществуването на веществото сибутрамин в продуктите за намаляване. И алармират – използването на това вещество в несъразмерни количества е смъртоносно. А даже и да не се стигне до съдбовен край, то сибутраминът има и други нездравословни резултати. Освен че понижава тежестта, той може да увеличи кръвното налягане или да засегне сърдечно-съдовата система.

Известният диетолог проф. Донка Байкова пък описа за поразителен случай, в който пациентка била изумена от рак след приложимост на средства за намаляване: „ Въпросната дама беше пила чай за намаляване в продължение на пет години. Дойде при мен да се зареди. И какво се оказа – имаше рак на червата и към този момент беше изгубила цели два метра от тях. “ Според проф. Байкова най-хубавото средство за намаляване си остава самостоятелният хранителен режим, комбиниран със спорт. Добавки може да се употребяват, само че единствено в случай че са тествани и предписани от експерт. „ В моята 21-годишна процедура не съм видяла сполучливо лекуване с хапчета. Те могат да бъдат употребявани за „ летящ старт “, при положение, че масата е голяма. Но истината е в корекцията на хранителната просвета и по-интензивна двигателна интензивност. Изчакайте сезона на зелените листни зеленчуци, направете си една стратегия за филтриране и ще се сдобиете със ужасно тяло за лятото “, предложи проф. Байкова.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР