Странна арт инсталация и много боклуци - това ще видите

...
Странна арт инсталация и много боклуци - това ще видите
Коментари Харесай

Арт инсталация по средата на пътя шокира великотърновци СНИМКИ

Странна арт апаратура и доста отпадъци - това ще видите по пътя за Сини Вир.

Александър Георгиев показа фотоси в обществената мрежа Facebook, които демонстрират странна арт апаратура. Незнайно за какво " творението " е зарязано по средата на пътя. Самата арт апаратура се състои от няколко съставния елемент - върху разрушен ледник са сложени автомобилна гума и ризница.

" Велико Търново се слави с жители, притежаващи високо интелектуално равнище и мисловен потенциал. Това е пътят за Сини Вир ", написа Александър Георгиев към обявата си.

Не единствено арт инсталацията притегля вниманието ни. На фотосите можете да забележите и мръсотията по пътя - захвърлени са найлонови чували, картонени кутии и шишета.

" Изключете от полезрението си положението на пътната настилка ", прикани Александър, само че е мъчно това да се случи.

" Чудно място да си изхвърлиш боклука, стига се с кола и е задоволително закътано... Болярска работа! ", написа Таня Илиева в мненията, а Александър й отговори, че постоянно почиства региона.

" Не желаете да знаете какво е малко по-надолу по черните пътища. Понеже ми е грозно го групирам, само че това тук е единствено повърхността ", добави още младият мъж.

Калинба Василев допуска, че компания е основала мизерията по пътя за Сини Вир.

" Проблемът с тази фотография е, че този боклук не е битов, а някоя фирма/място несъмнено постоянно си хвърлят фирмения боклук в контейнерите на жителите. Визирам прикритите неща с черни торби и огромните кашони. Тези места/фирми би трябвало да си имат контракт за сметоизвозване, само че тъй като желаят да спестят нещо основават тази бедност. Обикновен тарикатлък и човешка безочливост, който води до това. Ако имаше камера или очевидец, актът можеше и да им е сигурен. Едва ли е мъчно да се разбере кой го прави ", написа Калинба.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР