Странен инцидент се случва на Bayside Marketplace в Маями вечерта

...
Странен инцидент се случва на Bayside Marketplace в Маями вечерта
Коментари Харесай

Извънземни в Маями - само хит в мрежата

Странен случай се случва на Bayside Marketplace в Маями вечерта в първите дни на 2024 година, привличайки вниманието на десетки служители на реда и предизвиквайки клюки за извънземно настъпление, оповестява CBSNews.

Докато десетки полицейски коли със светлини и мигащи сирени идват на Bayside Marketplace, слуховете за „ високи 3 метра извънземни “, за които се твърди, че са проникнали в постройката, бързо стартират да се популяризират в обществените медии. Вярата в тези клюки е толкоз мощна, че някои настояват, че са видели мистично творение да стои тъкмо пред комерсиалния център.

Не след дълго офицер Майкъл Вега отхвърля тези клюки, като споделя, че на мястото няма извънземни или НЛО. Вместо това е извикана полиция, с цел да пресече почналия пердах сред 50 младежи в постройката.

„ Там не е имало извънземни или НЛО “, споделя офицер Вега. „ Няма затворени летища, нито спиране на електрозахранването “, добавя той.

Въпреки това удостоверение слуховете не престават да се популяризират, предизвиквайки необикновен публичен интерес. Терминът „ Извънземни в Маями “ даже влиза в топ 10 на търсенията в X (Twitter), а огромните новинарски издания стартират да разгласяват истории за хипотетичните извънземни.

„ Не знам дали слуховете за извънземни в мола в Маями са действителни, само че знам, че в никакъв случай не съм виждал толкоз доста полиция на едно място “, написа консуматор на X.

Експертите означават, че случаят е бил явен образец за това по какъв начин информацията може да бъде изопачена и призната за истина в цифровата епоха. Въпреки неналичието на доказани обстоятелства за извънземните, епосът „ Извънземните в Маями “ се трансформира в голям шлагер онлайн, наблягайки нуждата от инспекция на обстоятелствата, преди да се одобряват като чиста монета завладяващите истории в обществените медии.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР