Страх тресе село Бяла черква след бруталното престъпление, станало на

...
Страх тресе село Бяла черква след бруталното престъпление, станало на
Коментари Харесай

Страх тресе Бяла черква! Хората не могат да спят след зверското убийство. Задържаният посягал и на други възрастни жени

Страх тресе село Бяла църква след бруталното закононарушение, станало на 6 декември. Тогава 70-годишната баба Петра е изнасилена и убита, а за действието е арестуван 18-годишен юноша на име Димитър.

``
реклама

" Дъщеря ми пристигна от Германия и изиска да забележим вуйна й Петра. Отидохме до къщата, а оттова излезе едно котенце. Казах си - тя не обича котки, а в този момент излиза котка от къщата й. Огледахме се - няма я. Погледнах да не е отишла до тоалетната, след което видях тялото. Не го приближих, тъй като ме е боязън. Обадих се незабавно на полицията ", сподели дамата, която е намерила тялото. Тя и щерка й споделиха, че не могат да спят от боязън, не могат и да се хранят.

В момента страхът е обзел цялото село Бяла църква. " Спя в комшиите от няколко дни. От всеки звук се изплашвам ", съобщи една от възрастните дами в селото.

Оказа се, че младежът е обиколил други две къщи преди да влезе в тази.

Една от пострадалите дами в селото описа за различен случай - по какъв начин въпросното момче влезнало при нея на 25 против 26 ноември към 1 ч. през нощта. Бил с маска и шапка. При опит да се отбрани пробвала да му махне шапката. Неговият пръстен паднал от ръката му. В момента съвсем не излизала откъщи поради страха. Тя изиска най-тежкото наказване за причинителя.

 

От полицията разкриха, че лицето им е известно, само че не е престъпно проявено. Навършило е 18 години напълно скоро.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР