Стопкадри бТВФармацевтът и служител в агенцията по лекарствата Даяна Иванова

...
Стопкадри бТВФармацевтът и служител в агенцията по лекарствата Даяна Иванова
Коментари Харесай

Фармацевт се устреми към голяма печалба в „Стани богат“

Стопкадри бТВ

Фармацевтът и чиновник в организацията по медикаментите Даяна Иванова стартира по прелестен метод своята игра в „ Стани богат “ довечера и се устреми към огромна облага.

Даяна не срещна усложнения при първите пет въпроса и откакто проработи първата сигурна сума, за 1000 лв. бе запитана: „ Какво животно е Догматик - правилен сателит на анимационните герои Астерикс и Обеликс “? - Куче, Котка, Жираф, Тамагочи.



Дамата не мисли дълго, защото си спомни, че като по-малка е гледала кино лентата и в него е имало едно хубаво кученце, което я улесни за правилния отговор.

Въпрос номер 7 бе: „ В коя азиатска страна се развива действието в романа и кино лентата „ Плажът “?, при благоприятни условия  Тайланд, Филипин, Буркина Фасо и Сингапур.



Тук Даяна също извади шанс, защото се оказа, че два дни по-рано е имала посетители, които й разказали, че били на отмора в Тайланд и посетили плажа, на който е сниман кино лентата „ Плажът “.

Даяна заключи сумата от 2000 лв., а за нея бе запитана от Ники Кънчев: „ На знамето на коя европейска страна има изобразени две червени крави и лозунг „ Единството ни прави мощни “? - Естония, Андора, Молдова, Гибралтар.



Участничката се колебаеше сред първата и втората алтернатива, и изиска „ 50:50 “, а когато компютърът остави точно тези две благоприятни условия, Иванова позна, че е Андора.

За 3000 лв. въпросът беше: „ На коя жп права Борис III поставя изпита си за дееспособен ватман “? - София – Карнобат, Благоевград - Горна Оряховица, Каспичан – Варна, Мездра – Свиленград.

Даяна не скри, че за първи път чува, че царят е бил и ватман, защото до момента го свързвала със спасяването на българските евреи през Втората международна война и не доста ясната му гибел.



Тя реши да се обади на другар и Никола Василев от София не я подведе. Той уточни Каспичан – Варна с уточнението, че не е доста сигурен, само че това бе задоволително на Даяна да го послуша и да продължи напред.



В идващия миг сирената за края на предаването спря нейния креативен напредък, само че участничката към този момент има сигурни 3000 лв. и на следващия ден ще може да усили тази сума в телевизионната игра по бТВ, като на нейно разположение ще бъде и още един жокер – нейният брачен партньор Кристиян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР