Стопкадър Нова ТвЕдна от обичаните ни актриси открехна завесата върху

...
Стопкадър Нова ТвЕдна от обичаните ни актриси открехна завесата върху
Коментари Харесай

Елен Колева обясни какъв трябва да бъде мъжът до нея

Стопкадър Нова Тв

Една от обичаните ни актриси открехна завесата върху персоналния си живот и изясни какъв би трябвало да бъде мъжът до нея, с цел да останат дружно колкото се може по-дълго.

Елен Колева бе директна и призна, че обичаният й би трябвало да се съобрази с нейното публично състояние и да го одобри абсолютно, в случай че желае да я задържи.



Човекът до теб първо би трябвало да те одобри подобен какъвто си. В моя случай той би трябвало да одобри, че аз съм обществена персона, а когато си с обществена жена, нещата стават малко по-сложни, стартира тя за “На кафе “.

Защото към една такава жена има изключително внимание и то отрицателно, и индивидът би трябвало да ти има цялостно доверие. Да е необятно скроен и да знае, че постоянно може и той да го отнесе около теб, добави Колева.



Така че, в случай че някой те избира, той те избира в целия ти пакет. Той те взима какъвто си и на този стадий, сподели още Елен за Нова Тв.

Хубавицата призна още за какво не си поставя грим и червило постоянно, когато излиза на открито, в това число и когато изхвърля боклука.

Аз съм от хората, които извеждат кучето си по пижама. Зимата под якето от време на време, когато ме мързи, съм просто по пижама. А, с цел да изхвърля боклука, в случай че би трябвало да си сложа червило, това ще ми пристигна допълнително, откровена е Елен Колева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР