Стопкадър Нова ТвБорисов не искаше да печели тези избори. Ако

...
Стопкадър Нова ТвБорисов не искаше да печели тези избори. Ако
Коментари Харесай

Мира Баджева: Борисов не искаше да спечели изборите, искаше да остане втори

Стопкадър Нова Тв

Борисов не искаше да печели тези избори. Ако искаше, щеше да го направи безапелационно. Борисов искаше да остане втори, с цел да направи по-лесен за решение този възел за сформиране на държавно управление, за който приказваме. Това сподели журналистът Мира Баджева по Нова Тв.

Възможен е механически кабинет без политически лица, с допустими за всички претенденти хора, с доста стеснен небосвод и въобще потенциал на деяние, само че и радиус на деяние. Но той явно няма да бъде в първия мандат. После Христо Иванов и  неговата част от обединението, преференциално те виждат доста повече за себе си изгода в това да има някакъв кабинет, постоянен, до локалните избори и малко по-късно, в сравнение с още веднъж да вървим на избори през юли, добави Баджева.

Допускам, че идващият длъжностен кабинет ще бъде формиран от този парламент, а не от Радев. Защото тук другият проблем е, че всички, които са антиРадев, споделят: Стига сме разрешавали на този президент да ръководи еднолично, време е да вземем властта и известно време ние да решаваме да има работещ парламент през това време, който да гласоподава законите, които са значими, добави Мира Баджева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР