Стопкадър NOVA NEWSЖурналистът Мира Баджева коментира какво би донесло евентуално

...
Стопкадър NOVA NEWSЖурналистът Мира Баджева коментира какво би донесло евентуално
Коментари Харесай

Мира Баджева: Обединени ПП и ДБ ще бутнат гербаджийския кмет в столицата

Стопкадър NOVA NEWS

Журналистът Мира Баджева разяснява какво би донесло вероятно обединяване сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “.

„ Продължаваме промяната “ реализира значителен триумф с помощта на това, че те завоюваха възрастните хора, тъй като подвигнаха пенсиите. Тоест, по време на от тяхното ръководство, което беше малко, само че направи в действителност естествени обществени крачки по посока на парите на учителите, заплатите на учителите, посока повишение на пенсиите и така нататък, те завоюваха електорат, който не е типичния за „ Демократична България “. Но това също бързо минава, тъй като на фона на тази инфлация, която гледаме сега и цените да порастват, цените на тези нараснали пенсии общо взето много бързо банкрутират.

Това сподели Баджева по Нова нюз.

Има и един различен доста значим миг. На локалните избори тези две партии не могат да решат тази задача поотделно, те могат да я решат единствено дружно, тъй че електоратите да не могат да преливат чак толкоз безусловно и по този начин нататък. Ами, представете си, в случай че те не се оправят в София, тъй като те имат шансове, доста огромни шансове да сменят ГЕРБ в София. Аз считам, че времето на гербаджийския кмет, който толкоз време наблюдавахме, въобще това беше бастионът на София, изтича. И в случай че десните, въпреки че аз тук считам, че точно с тези свои решения и дейности по време на ръководството, се показха по-скоро като леви, ляв уклон, в сравнение с десен, само че въпреки всичко, в случай че Политическа партия и Демократична България не се обединят за изборите в София, това ще бъде един извънредно неприятен знак, добави Мира Баджева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР