Стопкадър бТВДоцент Стойчо Стойчев обяви на кой ще връчи втория

...
Стопкадър бТВДоцент Стойчо Стойчев обяви на кой ще връчи втория
Коментари Харесай

Доцент: След тези избори може да ходим и на други

Стопкадър бТВ

Доцент Стойчо Стойчев разгласи на кой ще връчи втория мандат за кабинет Румен Радев.

Аз допускам, че той ще бъде връчен на Българска социалистическа партия по традиция, защото го е правил всеки всякога, когато има такава опция. Не виждам за какво сега да постъпи по различен метод, защото е предупреден по този начин или другояче изходът от обстановката, сподели той по бТВ.

Дали ще бъдат избори две в едно, или ще бъдат в две поредни седмици тези избори и дали ще наделе аргумента защо да харчим пари за два избора, вместо в един ден да се проведат и двата избора, казусът, несъмнено, е обвързван с това кои партии ще преобладават по време на двата избора, добави той.

Ще спестяваме 100 милиона, не знам на каква база го споделиха, защото точната сметка нормално излиза по-скъпо, тъй като ще се наложи може би още един предварителни парламентарни избори по-късно да вършим. Последните избори две в едно, помнитее 2021 година, създадоха нестабилен парламент, който имаше много пай живот. Затова е хубаво, когато се гласоподава, да се гласоподава за нещо съответно а не за две неща по едно и също време и да не се трансферират послания с мисли от едното към другото, сподели още Стойчев.

Според него на резултатите на изключителните парламентарни избори може да не удовлетворят никой и да се наложи по-късно още веднъж да се гласоподава на нови избори.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР