Стефани Вировек, родом от Канада, прекарва няколко години с вече

...
Стефани Вировек, родом от Канада, прекарва няколко години с вече
Коментари Харесай

Момичето, което живе в Tesla с домашните си любимци

Стефани Вировек, родом от Канада, прекарва няколко години с към този момент някогашния си сътрудник в Съединени американски щати, откакто напуща родния си град Алберта. Когато двойката се разделя, тя взема решение да промени живота си, напуща работата си като продавачка в магазин в Costco, отхвърля се от жилището си и се мести да живее в своята Tesla с котката си Финли и кучето си Сноу.

Така Стефани прекара последната година в пътешестване из континента - спестявайки си до 2000 $ на месец в електрическото транспортно средство, което преди този момент е принадлежало на нейния някогашен.

" Бившият ми беше доста добър и ми подари Tesla, с цел да се прибера с нея в Канада ", разкрива пред Metro Стефани и добавя, че е решила да опита номадството, тъй като е схванала, че животът, който води в жилището, не е подобаващ за нея.

" Борех се с психологичното си здраве и изключително откакто стартира Covid, осъзнах какъв брой къс е животът. Реших да пребивавам, до момента в който мога, вместо да седнал съм в жилището си, страхувайки се от всичко! "
 Кара Скрубис - момичето с ампутиран крайник, което преподава балет
Момичето с ампутиран крайник, което преподава балет

За мощния дух няма невъзможни неща

Стефани от години следи доста профили на хора, живеещи в своите каравани, тъй че употребява наученото и потегля през март 2022 година За благополучие, колата не се нуждае от ремонт, тъй че тя съумява незабавно да стартира приключението си.

" Официално не съм реновирала нищо, към момента не. Имам проекти да отстрани задните седалки и да сложа нещо по-удобно, само че към този момент просто ги държа сгънати с матрака си от горната страна ", разкрива тя.

За Стефани има доста преимущества да живееш в кола, само че тя споделя, че главното е, че животът й е в действителност друг всеки ден. " Имам сензорен екран, който е страховит за гледане на YouTube или Netflix! ", прибавя инфлуенсърката и описа, че кучешкият режим на автомобила ѝ разрешава да оставя домашните любимци в колата с включено отопление или климатик, затворени прозорци и порти, екран за температура и вътрешна камера, предаващи към телефона ѝ.

" Това ми дава успокоение, когато би трябвало да пазаря хранителни артикули или да взема душ, като в същото време знам, че домашните любимци ще бъдат в сигурност. "

Според Стефани колата има доста място за предпазване и тя употребява предния и задния багажник, с цел да държи движимостите си. Живеейки в колата, тя пресмята, че харчи 1500 $ на месец, спрямо 3500 $, когато е живяла в жилището си в Канада. До момента тя е пътувала до Монтана, Вашингтон, Айдахо, Юта, Калифорния, Невада, Ню Мексико, Орегон, Тексас и Аризона, а в този момент изследва Британска Колумбия.
 Елизабет Ърл и историята на 34-годишната британка, която живее на лодка по каналите на Англия
34-годишната британка, която живее на лодка по каналите на Англия

Колко коства това наслаждение

" Харча пари единствено за място за паркиране понякога, такси за къмпинг, телефонна сметка и храна. Докато когато живеех в жилището, трябваше да заплаща и ипотека, застраховка, ток, вода, налози и така нататък "

Инфлуенсърката прекарва дните си в разходки с домашните си любимци, тренировки или измежду природата. През нощта тя и любимците ѝ остават на паркинги, къмпинги или просто паркират колата в профил на пътя. " Всеки ден е малко по-различен според от това къде се намираме, което в действителност обичам ", споделя тя.

" Домашните ми любимци се настаняват незабавно, когато влезем и защото нормално използваме колата единствено за спане или шофиране, те са привикнали да бъдат тихи вътре. И двамата нормално са щастливи да си починат, когато се настаним, защото са имали толкоз доста игри денем! "

Що се отнася до взимане на душ, готвене и миене на съдове, Стефани употребява публични бани и тоалетни. " Къпя се във фитнес зали, къмпинги, къщи, които са на другари и фамилията и спирки за камиони ", разкрива инфлуенсърката.
 Анна Галкина - момичето, което пие кафето си на -27°C и в ледени води
Момичето, което пие кафето си на -27°C и в ледени води

Откачените занимания на една рускиня

Споделя, че има котлон, на който да готви, само че постоянно похапва студени ястия като сандвичи и салати! " Мога да сготвям на всички места, защото имам портативна батерия, която зарежда котлона, а също по този начин всичките му принадлежности за готвене с мен от самото начало. Използвам безвреден за храна повсеместен спрей и хартиена забрадка, с цел да почистя съдовете си и по-късно ги изплаквам с вода. "

Стефани няма безапелационни проекти за бъдещето си и към този момент е щастлива просто да продължи да пътува. " Мисля, че ще пътувам до източното крайбрежие на Канада и по-късно надолу през източните щати в някакъв миг в бъдещето ", прибавя тя. " В момента възнамерявам да пребивавам в своята Tesla, до момента в който намеря идеалния ван, в който да се преместя. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР