Старши треньорът на РБ Лайпциг Марко Розе е доволен от

...
Старши треньорът на РБ Лайпциг Марко Розе е доволен от
Коментари Харесай

Марко Розе: Не бях изненадан от стила на Манчестър Сити

Старши треньорът на Република България Лайпциг Марко Розе е удовлетворен от своите футболисти, макар в груповата фаза на Шампионската лига.

Фил Фоудън, Хулиан Алварес и Жереми Доку бяха точни в интерес на първенеца на Евро за 2023 година, до момента в който Лоис Опенда се разписа за " алените бикове ", правейки резултата 1:1 в 48-ата минута.

" Манчестър Сити победи справедливо. Не бях сюрпризиран от техния жанр на терена. Ако вероятно в 83-ата минута беше 1:1, тогава бихме имали някакви шансове да не загубим. След почивката се представихме мощно и достигнахме до изравнителен гол. Мачът беше отворен, само че Сити ни сложи под огромно напрежение. Учим се от най-силните. Пеп Гуардиола направи състава си още по-търпелив. Използваха триъгълниците още повече в срещата с нас. Ние взехме неверното решение да играем на контри. Веднага след почивката изравнихме, само че имахме и още много положителни шансове за гол. Сега най-важното е да се възстановим, както и да се подготвим за дуела ни против Бохум в шампионата в събота ", съобщи Марко Розе пред медиите след провалянето с 1:3 против Манчестър Сити.

Лайпциг има 3 точки на втората позиция в класирането в група " G ", до момента в който Манчестър Сити е с цялостен актив от 6 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР