Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес отрече съобщенията в испански

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес отрече съобщенията в испански
Коментари Харесай

Шави Ернандес: Клубът ми предаде, че трябва да запазя спокойствие и да продължа да работя със същата отдаденост

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес отхвърли известията в испански медии, че управлението обмисля неговото уволняване, тъй като е споделил, че неприятните финанси на клуба ще му попречат да се конкурира с Реал Мадрид.

„ Клубът ми съобщи, че би трябвало да запазя успокоение и да продължа да работя със същата мотивация и отдаденост. Нищо не се е трансформирало “, сподели Шави на конференция преди семейството против Райо Валекано.

Почти всички въпроси, с които се сблъска, бяха по отношение на спекулациите в испанската спортна преса, че президентът на клуба Жоан Лапорта е отчаян от Шави.

„ Ситуацията е доста сложна, на първо място на икономическо равнище, с цел да се състезаваме с нашите топ противници, без значение дали е Реал Мадрид или тимове в Европа “, сподели той

„ Не знам и не ме интересува от кое място идва тази информация. Имам поддръжката на президента и Деко, нашия състезателен шеф ", сподели някогашният полузащитник на Барселона.

Нито Лапорта, нито клубът са създали обществени изказвания по отношение на слуховете. От клуба споделиха, че нямат коментар.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР