Спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел коментира предстоящия финал

...
Спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел коментира предстоящия финал
Коментари Харесай

Спортният директор на Борусия Дортмунд: Защо да не постигнем чудо и на Уембли

Спортният шеф на Борусия Дортмунд Себастиан Кел разяснява идния край в Шампионската лига против Реал Мадрид на 1 юни на стадион " Уембли " в Лондон и не скри, че съперникът ще бъде любимец в конфликта.

" Реал Мадрид е същинската машина за финали и тъкмо по тази причина те са любимци. Но за какво да не реализираме знамение? Вярвам, че ние имаме задоволително оръжия ", сподели Кел пред немската телевизия ZDF.

" Гледах мача сред Реал и Байерн у дома на мира. Дори след 1:0 за Байерн към момента имах възприятието, че Реал може да направи поврат. Начинът, по който паднаха головете за Реал и бе решен мачът, бе малко горчив за Байерн Мюнхен. Бихме желали до отмъстим на Байерн на " Уембли ", добави Себастиан Кел, визирайки загубата на Борусия Дортмунд от мюнхенци във финала на Шампионската лига преди 11 години.

" Реал Мадрид е извънредно умел и има треньор, който в никакъв случай не губи хладнокръвие. Но ние чакаме с неспокойствие това предизвикателство и ще опитаме да представим немския футбол почтено. Победихме огромни тимове в шампионата през сегашния сезон. Защо да не реализираме знамение и на " Уембли "? Вярвам, че имаме задоволително оръжия да донесем трофея в Дортмунд още веднъж след доста години ", сподели още спортният шеф на Борусия Дортмунд.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР