Спортът в община Симитли заема изключително важно място. Спортът е

...
Спортът в община Симитли заема изключително важно място. Спортът е
Коментари Харесай

С водосвет и курбан състезателите от Екстрийм Ендуро Крупник отбелязаха лицензирането на клуба

Спортът в община Симитли заема извънредно значимо място. Спортът е здраве, просвета, дисциплинираност. Спортът е значим детайл в живота на всеки от нас. Той основава благоприятни условия за изява на личността, посредством самостоятелни или отборни участия.

Община Симитли постоянно е подкрепяла своите състезатели, както и техните спортни изяви и надпревари, оказва помощ и оказва подпомагане при провеждането на спортни прояви включени в календара на съответните клубове от общината.

И за какво приказваме толкоз доста за спорт? Защото от няколко дни община Симитли може да се похвали с още един състезателен клуб, които бе лицензиран и приема всеки един играч, носещ в кръвта си адреналин, храброст и отговорност.

Това е клубът „ Екстрийм Ендуро Крупник “. Екстремния спорт набира от ден на ден мощ на територията на общината и с всяка минала година притегля доста състезатели, като интернационалното присъединяване също се усилва.

Изключително огромен брой, над 350 състезателя се бяха записали за третото издание на рисковото съревнование през 2023 година, което се организира в красивия балкан над село Крупник.

Днес, във връзка лицензирането и учредяването на новия клуб „ Екстрийм Ендуро Крупник “, отец Бисер отслужи водосвет в храм „ Свети Архангел Михаил “ в село Крупник за здраве и триумф на всички членуващи в него.Гост на церемонията бе кметът на село Крупник Александър Равначки.

Ендурото с изключение на, адреналин и мощно преживяване, способства и за доста страсти. От всички мотоциклетни дисциплини, ендуро предлага непосредствен контакт с природата. То носи несравнимо възприятие на независимост, само че и сериозна отговорност. Отговорност към заобикалящата среда, към всички останали, които също са избрали природата, чистия въздух и хубостта на планината.

Желаем доста спортни триумфи, спортен дух и достижения на състезателите в Клуб " Екстрийм Ендуро Крупник "!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР