Според известния руски астролог Тамара Глоба месец май ще донесе

...
Според известния руски астролог Тамара Глоба месец май ще донесе
Коментари Харесай

Астролог посочи опасните дати през май и тримата най-големи късметлии

Според известния съветски астролог Тамара Глоба месец май ще донесе със себе си силата на притежателя на този знак - Телец. Тази сила се насочва към материалната природа и играе огромна роля в материалните връзки на Земята. Периодът ще бъде изпълнен с живот и благоприятни условия за развиване.

В същото време астрологът Тамара Глоба посочва следните цифри като дни с нараснала заплаха през май 2024 година: 2 май, първа половина, 4 май, вечер и нощ на 5 май, 6 май, първа половина, 10 май, 15:00, 16 май, 18 май, първа половина, 19 май вечер, 25 май вечер, 29 май. В тези дни се предлага да обърнете особено внимание на всичко, което се случва към вас.

Тамара Глоба отбелязва, че този интервал ще бъде белязан от щастливи промени в живота на три знака на Зодиака.

За родените под зодия Овен май ще донесе нови благоприятни условия. Това е интервалът, в който представителите на съзвездието ще развият по-голяма интензивност. Ще се появят нови забавни срещи, хора, които ще избухнат в живота и ще разкрият вероятности за мнозина.

По това време доста Овни ще се заемат с нови неща, забавни планове, значими събития и пътувания. Приключенията ще донесат нови и забавни начала в няколко направления по едно и също време. Ще има опция за положителни облаги, положителни придобивания и развиване на нов бизнес.

Очакват се триумфи в спорта и персоналните каузи, забавни вероятности ще се отворят в края на месеца. Това са пътища, запознанства, образование и завършения, които ще доведат нови хора от околната среда, търговски връзки и благоприятни условия.

За родените под знака на Рак май 2024 година ще бъде интервал на другарски планове, осъществени дружно с приятелки и другари. Интересни вероятности във връзка с творчеството и персоналния живот. Ще дойдат нови хора и остарели познати, които ще донесат благоприятни условия за разкриване на това, което е познато от дълго време, само че не е осъществено.

Хората, които станат настойници, ще обезпечат опция за прогрес в бизнеса и опция за интелектуално развиване. Ръководството ще ви предизвиква да реализирате лични планове.

За родените под знака на Козирог май ще бъде интервал на обич, благоприятни условия за креативна и бизнес активност, което ще донесе забавни интелектуални и креативен планове.

Работата ще им доставя наслаждение, а в случай че представителите на тази зодия заминат на отмора, пътуването може да не бъде забравено, защото срещите през този интервал могат да донесат нова обич. Периодът е подобаващ за забременяване или бременност.

Любимите ще се задействат в този миг. В къщата ще има хора, които ще бъдат доста благи. Очаква се фокус върху домакинските каузи, поощряване на децата, ремонт на дома или пренасяне, обмисляне на идни ваканции.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР