Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил

...
Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил
Коментари Харесай

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност почти $6.3 милиона.

Понастоящем портфейлът на кита има токени Етериум ( ETH ), SHIB и FTT на стойност към $11.2 милиона.

Тази покупка идва на фона на лекото възобновяване на SHIB след неотдавнашната пазарна промяна, провокирана от нападението на Иран против Израел . Въпреки корекцията на 2.8% в дневните графики, цената на SHIB се увеличи с над 20% през миналата седмица.

Възможно е китът да чака възходящи придвижвания за Shiba Inu. Активът е една от най-популярните криптовалути на пазара и означи забележителен растеж по-рано тази година. Понастоящем SHIB е 12-ият по величина крипто план по пазарна капитализация, намирайки се след Cardano ( ADA ).

Пътуването на SHIB до 12-ото място беше подхранено от достигането на нов исторически връх от през март. От друга страна, ралито на BTC се дължеше на увеличените притоци в спот ETF-ите на BTC, които американската SEC утвърди през януари тази година.

Според CoinCodex, Shiba Inu (SHIB) може да се повиши през идващите няколко седмици, достигайки $0.00003967 на 30 април 2024 година Освен това платформата чака SHIB да доближи нов исторически връх от $0.00009054 на 21 май 2024 година Стигането до това равнище би означавало растеж от към 239% по отношение на настоящата стойност.

Changelly също по този начин предвижда бичи тренд за Shiba Inu (SHIB) през идващите няколко седмици. Платформата чака SHIB да доближи $0.00004026 на 29 април 2024 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР