Споразумение, което се обсъжда в антитръстов съдебен процес срещу NCAA

...
Споразумение, което се обсъжда в антитръстов съдебен процес срещу NCAA
Коментари Харесай

Платените студентски спортисти изглеждат по-близо от всякога. Как би могло да работи и какво стои на пътя?

Споразумение, което се разисква в антитръстов правосъден развой против NCAA и огромни конференции на колежи, може да коства милиарди и да проправи пътя за модел на отплата за колежани спортисти.

Споразумението не е финализирано и доста въпроси остават без отговор. Също по този начин не е ясно дали новите правила могат да устоят на по-нататъшен юридически надзор, само че наподобява, че колежанският спорт върви по революционен път, като най-малко някои учебни заведения заплащат непосредствено на спортистите за присъединяване. Ето какво е известно и какво към момента би трябвало да се разбере:

СЛУЧАЯТ

House vs. NCAA е групов федерален иск, който търси обезщетение за спортисти, на които е била отказана опцията да печелят пари от потреблението на тяхното име, изображение или сходство от 2016 година Ищците, в това число някогашният плувец от щата Аризона Грант Хаус, също желаят от съда да постанови, че НИКАЛНОТО обезщетение би трябвало да включва милиарди долари такси за медийни права, които отиват на NCAA и най-богатите конференции (...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР