Спокойствието ми идва от чистата ми съвест и истината за

...
Спокойствието ми идва от чистата ми съвест и истината за
Коментари Харесай

Владислава Цариградска: Правната система у нас позволява да се влияе върху съдебните процеси

" Спокойствието ми идва от чистата ми съвест и истината за всички съучастници в тези големи мрежи за въздействие ще излезе рано или късно. Искам да дам своя принос в разбирането по какъв начин те действат и за какво са вероятни. Моето успокоение го имам макар бездействието на ГДБОП и опита за маскиране на евентуалните други версии за източник на заканите по отношение на мен. Моята паника е за сигурността на този човек, именуван Червения корсар и справедливостта на процеса, който той ще получи. Определено не го различавам като източник на закани ".

Това сподели пред Bulgaria ON AIR арбитър Владислава Цариградска.

Магистратът описа, че е срещнала дръзкото държание на кръга към Нотариуса и заканите им след нейно изявление през септември 2019 година, в което изяснява за подписка, с която да защитят сътрудниците си от правосъдния състав, освободил предварително Джок Полфрийман.

" Тогава споделих, че прокуратурата има властно състояние по отношение на съда и дадох краен образец, че може да бъде упрекната, че съм умъртвила президента Кенеди. През 2020 година съм охранявана 6 месеца, следствие няма. Получих закани и след моята теза пред Висш съдебен съвет на 13 февруари 2024 година за Нотариуса и " Осемте джуджета ". Опитах на сътрудниците ми от Висш съдебен съвет стимулирано да обясня по какъв начин се подчиняват съдиите в България ", продължи Цариградска.

Тя е безапелационна, че правната система у нас разрешава да се въздейства върху правосъдните процеси. Получила е и известие от Веселин Иванов - върховен представител на администрацията на основния прокурор, да се кротне.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР