СподелиНа 9 юни, ако не излезете да гласувате, ей тези

...
СподелиНа 9 юни, ако не излезете да гласувате, ей тези
Коментари Харесай

Асен Василев: Нова възможност за сглобка няма

Сподели
„ На 9 юни, в случай че не излезете да гласувате, ей тези ще си купят изборите. Да, това е. 500 лв. на глас са се заели да дават. “ Това разгласи съпредседателят на ПП-ДБ и някогашен финансов министър Асен Василев, до момента в който сочеше на симпатизанти на обединението в Ловеч портрети на водачите на ГЕРБ и Движение за права и свободи Бойко Борисов и Делян Пеевски, написа „ Сега “.

Това стана на предизборно мероприятие на десницата, в което се включи и експремиерът Денков. От публиката се понесе неразбираем звук при думите на Василев, тъй че той се дообясни.

„ Това, което ние чуваме, е, че са стигнали до 500 – толкоз са обезверени. Техните гласове са под строй и са лимитирани, и се знаят кои са. Това са гласовете, които получават от тях облаги или ги е боязън. Всички други, които са свободни, в случай че гласуваме като в Германия – 75 %, или в Гърция – 63 %, тези двамата ще вземат под 50 депутата общо. Движение за права и свободи ще са колкото Има Такъв Народ “, твърдеше уверено Василев.

„ Миналия парламент успяхме да ги прилъжем да поддържат нашето държавно управление и Ники Денков, а не ние да подкрепим тяхното, и да се работи по нашата стратегия. В момента, в който те споделиха: „ Не, завиваме назад към модела на постната пица и да няма почтени състезания “, това е моментът, в който казахме: „ Хайде отново при хората “, разказа Василев късата история на сглобката в неговата версия.

Бившият финансов министър повтори изказванията си за реализирани значими триумфи по време на постоянното държавно управление на „ Денков-Габриел “.

„ Колкото и пъти да би трябвало да вървим на избори, с цел да поддържаме тази посока, а не да влезем в това русло – нашите хора, вашите хора, разбираме се, разделяме всичко, а страната кучетата я яли, което те желаят “, разгласи Василев.

„ Като не съумяха да ни купят, почнаха да пишат компромати – по 300 публикации на месец против мен, против Кирил, против учен Денков, с концепцията, че в един миг ще ни писне и ще се откажем. И компроматите ще ги изтърпим “, съобщи Василев.

Василев дефинира Пеевски като началник на Борисов, а лидера на ГЕРБ – като шут на водача на Движение за права и свободи. Увери, че и двамата няма да станат министър председатели.

Съпредседателят на ПП-ДБ цитира мисъл на Стефан Стамболов, че в случай че би трябвало ще се хване за опашката на дявола, само че ще измъкне България. Какво съответно значи това в политически проект, не изясни. За следващ път повтори изказванието си, че България не е бедна, а богата страна, стига „ да не се краде “.

На друго предизборно мероприятие, към този момент в Плевен, Василев на процедура разгласи, че нова опция за сглобка няма.

„ Ако ме питате, с тях можем ли да работим – не можем. То се видя. Приключи. Честните състезания бяха рубиконът. Те споделиха: „ Честни състезания – това е самоубийство за нашите партии. “ Ние казахме: „ Да де, то това е концепцията. Не да си нагласявате вашите хора “, твърдеше някогашният финансов министър.

„ Хората дотолкоз към този момент са зомбирани от медиите, че не могат да повярват на едно хубаво нещо, което се споделя “, оплака се Николай Денков в Плевен.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР