Спирка няма за Андреа, ни почивен ден, що се отнася

...
Спирка няма за Андреа, ни почивен ден, що се отнася
Коментари Харесай

Кобрата ще я попилее: Андреа шокира с нова порция от кирливите му ризи!

Спирка няма за Андреа, ни почивен ден, що се отнася до някогашната й възлюбена - Кубрат Пулев. Преди часове чалгарката още веднъж се впусна в " дълбокомислени " диалози с почитателите си в нета, които очевидно няма защо друго да я питат и отново налетяха на предишното й с Кобрата. " Преживя ли го към този момент този мъж? ", интересуват се хората, а Андреа май единствено това чакаше.



" Какво да го преживея, по какъв начин да го претърпявам?! Става дума за човек, който си има персоналния живот, има си децата и тем сходни. Той си е траял живота, въпреки да искаше от мен и аз да му родя деца. Представяте ли си - има деца от една, желае от втора, а след това ще върви да направи и на трета... Но очевидно това му е моралът и правилата, с които толкоз се хвали в ефир ", стартира да го подрежда Андреа.

И съобщи, че самата тя, която всички упрекват, че се демонстрира с извънредно несъответствуващи снимки в мрежата, била надалеч по-стойностна и морална от Кубрат и то, тъй като по този начин е възпитана от фамилията си. С което, несъмнено, загатна обидно към това на боксьора и брат му Тервел Пулев.



Малко по-късно Андреа оповести и че кариерата й се е разпаднала поради Кубрат, който персонално я предиздвикал да напусне Пайнер и да тръгне сама. След което пък настоял тя напълно да зареже пеенето. " Няма по какъв начин да се откажа от себе си и не го направих ", споделя певицата.

А по какъв начин Пулев ще одобри новите й нападки, май всички се досещаме. Всъщност, най-малко досега, той е доста мирен и не обелва и дума за някогашната си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР