Специализирана полицейска операция бе проведена в края на миналата седмица

...
Специализирана полицейска операция бе проведена в края на миналата седмица
Коментари Харесай

Полицейски проверки в Дупница, Сапарева баня и Бобошево

Специализирана полицейска интервенция бе извършена в края на предходната седмица на територията на общините Дупница, Сапарева баня и Бобошево. Операцията бе разпоредена от шефа на ОДМВР- Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров и имаше превантивни цели за ограничение на противообществените прояви на малолетни и малолетни лица, нарушавания на публичния ред, попречване на приложимост на алкохол, тютюневи произведения и наркотични субстанции.

Операцията бе извършена от чиновници на районно управление (на МВР) Дупница, на бранш „ Специализирани тактически дейности “ при ОДМВР – Перник, представител на Община Дупница и чиновници на отдел „ Закрила на детето “ за времето от 22.00 ч. на 28 юли до 4.00 ч. на 29 юли.

По време на осъществените профилирани дейности са изведени от дискотека в Дупница 25 малолетни лица, 22-ма от тях са били с компаньон, 3-ма – без, малолетен клиент на заведението е консумирал алкохолна напитка. За откритите нарушавания са формирани 3 АУАН на родителите на непридружените лица и 1 АУАН на юридическото лице, стопанисващо дискотеката.

6 бързи полицейски производства са формирани в края на предходната седмица за ръководство на МПС след приложимост на алкохол или нерегистрирано – чиновници на районно управление (на МВР) Бобов дол са открили 53-годишен лидер на л.а. „ Москвич “ в с. Големо село с 2.04 промила алкохол в издишания въздух, отказал е да му бъде взета кръв за анализ; кюстендилски служители на реда са открили 34-годишен лидер на л.а. „ Мерцедес “ в с. Граница да ръководи с 2.08 промила алкохол в издишания въздух и 46-годишен лидер на л.а. „ Фолксваген “ в с. Скриняно – с 1.22 промила алкохол в издишания въздух ; дупнишки служители на реда са открили в с. Усойка 55-годишен лидер на л.а. „ Опел “ с 1.44 промила алкохол в издишания въздух и двама водачи на нерегистрирани мотоциклети/66-годишен в Дупница и 55-годишен в с. Бистрица/. Водачите са арестувани с полицейска заповед, за случаите е известена прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР