Спешни мерки по обезопасяване на пътищата в гр. Койнаре искат

...
Спешни мерки по обезопасяване на пътищата в гр. Койнаре искат
Коментари Харесай

Жителите на Койнаре искат обезопасяване на пътищата след поредна фатална катастрофа

Спешни ограничения по обезопасяване на пътищата в гр. Койнаре желаят жителите с в интернет.

Причината - следващ ицнидент в града, този път с 66-годишна колоездачка починала, откакто на 7 юли е била блъсната от автомобил. Инцидентът е станал на кръстовище в града, където потърпевшата се е придвижвала с колело.

" На мястото непрекъснато минават деца и възрастни хора. Само преди няколко дни напълно наоколо е имало различен случай поради превишена скорост. Ако застанете там или на което и да е друго място в Койнаре, в границите на няколко минути ще видите или чуете " летящи " коли, мотори, бусове и камиони. Денонощно се форсират мотори, неведнъж се надвишава скоростта в обитаемото място ", пишат основателите на петицията.

По думите им това е дословен геноцид над хората в Койнаре. Те упорстват за незабавни ограничения от страна на локалната власт, органите на полицията и регионалната администрация.

Техните претенции са:

1. Поставяне на ограничители на скоростта на сериозните места по улиците на Койнаре. В центъра тези уреди бяха отстранени преди година и до момента не са възобновени. Не по-късно от 2 месеца от 7 юли 2021!

2. Поставяне на маркировка на сериозните места в Койнаре, която да усъвършенства сигурността на придвижването. Не по-късно от 2 месеца от 7 юли 2021

3. Поставяне на работещи камери за скорост на на сериозните места в Койнаре. Не по-късно от 3 месеца от 7 юли 2021!

4. Реален и непрекъснат надзор от органите на полицията върху разпоредбите на придвижване. Прекратяване на " криенето по храстите " и реактивното държание, а полагането на действителни старания за предварителна защита на рисковете. Установяване на систематични извършители и рискови групи и взимане на ограничения -- инспекции, предизвестия и прочие Незабавно.

" Заради безучастие и безволие в гр. Койнаре умират хора по улиците. Запазваме си правото на гражданско непокорство, в случай че получим следващия високомерен, високомерен и неправилен отговор ", приключват основателите на петицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР