Софийският апелативен съд остави в ареста Марин Димитров.Мотивът за непроменената

...
Софийският апелативен съд остави в ареста Марин Димитров.Мотивът за непроменената
Коментари Харесай

Марин Димитров остава в ареста, реши САС


Софийският апелативен съд остави в ареста Марин Димитров.

Мотивът за непроменената мярка за неотклонение е, че на този стадий събраните доказателства са задоволителни, с цел да се допуска съпричастност на Марин Димитров към съучастничество в незаконна група за търговия с въздействие. Той е упрекнат и за съучастничество към контрабанда на цигари.

По време на делото стана ясно, че скришен очевидец твърди, че точно обвиненият Марин Димитров е търсил подпомагане от чиновници на Агенция „ Митници “ за образуване на канали. По време на съвещанието от обвиняването цитираха и очевидец, който твърди, че Димитров е предложил 250 хиляди лева за назначението на Венцислав Кирчев за началник на Главна Дирекция „ Национална полиция “.

На отстранения шеф на Агенция „ Митници “ Петя Банкова, татко и наследник Стефан и Марин Димитрови, както и на Никола Николов, бяха повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с въздействие и контрабанда. Обвинение бе повдигнато и на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев за присъединяване в незаконна група, в която са взели участие Петя Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров.

Снимка:БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР