София отново ще бъде разтърсена от авангардния поглед в изкуството

...
София отново ще бъде разтърсена от авангардния поглед в изкуството
Коментари Харесай

Ексцентричната модна дизайнерка Мира Бъчварова отново ще разбуни духовете с изложба и ревю

София още веднъж ще бъде разтърсена от авангардния взор в изкуството на известната фешън дизайнерка и художник Мира Бъчварова в идна галерия и ревю: „ Изкуството да разголиш душата си: „ GOD SAVE THE ART„ “.

На 02.11.2023 година от 19.00 ч. ще бъде открита изложбата и ревюто вгалерията на Art hotel 158, ул.Княз Борис l,158. Специален посетител ще бъде DJ ALEXA‘S.

На изложбата ще бъдат експонирани най-новите произведения на ексцентричната дизайнерка. Мира Бъчварова още веднъж ще ви качи на полилея от кеф и страсти с нетрадиционно и шарматно показване на своето изкуство.

Предстои ви да се потопите в света на фантазиите на творчеството. Мира Бъчварова ще покаже за следващ път, че изкуството ще избави света. Изложбата е от 40 картини – нереално изкуство, съвременно изкуство – маслена и акрилна техника. Ще има експонати на шапки и структури от разнообразни перформанси на дизайнерката. Fashion show с най-новите й творби на стилното изкуство, въодушевени от Rock stars и нощния живот.

Ето по какъв начин Мира Бъчварова разказва своето ентусиазъм за идната галерия и ревю:

„ В отговор на сентенцията: “God save the Queen”,една от най-големите сили на света дава отговор – “God save the Art”, a точно магията на фантазията, там където светът е стеснен, идва артът. Когато вървим по улиците, сме признателни за красивите сантиментални здания, проектирани от антични архитекти по неописуемо въздействащ метод. Когато гледаме филми се възхищаваме на развихрения талантлив разум на някой режисьор, а когато следим великите стенописи на италианските майстори на скулптурата и изобразителното изкуство, сякаш отлитаме за момент в парадайса. О, да изкуството е на всички места и вие сте изкуство,а моята роля е да облека душата ви със пристрастеност, възхита, творчество. “

Изложбата ще продължи от 02.11 - 07.11.23 в това число.

На 07.11.23 – ще бъде закриването и Премиера на романа на Велика Ком – „ Пепел,Рози и метаморфози “- 19.00ч.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР