София. Ние предлагаме България да се обърне към Фронтекс за

...
София. Ние предлагаме България да се обърне към Фронтекс за
Коментари Харесай

Доц. Георги Кючуков, АБВ: Ние предлагаме България да се обърне към Фронтекс за материална помощ и човешки ресурси за посрещане на евентуалните вълни от бежанци от Афганистан

София. Ние предлагаме България да се обърне към Фронтекс за материална помощ и вероятно човешки запаси за посрещане на възможните талази от бежанци от Афганистан. Това сподели регионалният ръководител на АБВ – Варна Доц. Георги Кючуков по време на конференция в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Второто, което е незабавно поправяне и обзор на загражденията на границата с Турция. Трето, незабавни диалози и решение на казуса за наблюдаване и отбрана на нашата граница със Северна Македония. Четвърто, непрекъснатият представител на България към ЮНЕСКО да инициира диалог със СЗО, който да докара до ограничения за опазване на международното културно завещание “, акцентира Кючуков.

„ Нашите представители в Организация на обединените нации и в другите сдружения за правата на индивида да предизвикват и да проведат напън върху бъдещото държавно управление в Афганистан против издевателствата върху дами, върху религиозни и национални малцинства, на които бяхме очевидци доста дълго време “, добави той.

Теодора ПАТРОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР