София, 10 август 2022 г. - Алианц Банк България повиши

...
София, 10 август 2022 г. - Алианц Банк България повиши
Коментари Харесай

Алианц Банк предложи положителни лихви по депозитите си

София, 10 август 2022 година - Алианц Банк България увеличи лихвите по депозитните артикули в унисон с политиката на Европейската централна банка и смяната на макроикономическата конюнктура.
От 9 август банката отстрани негативните лихви за депозити над 500 000 лева и предложи позитивни лихви за депозити до 10 млн. лв. за самостоятелни и корпоративни клиенти.

Така при общоприетите едногодишни депозити за физически лица лихвата е към този момент 0.15% в лева/евро и 0.45% за долари. По депозит Комфорт, по който могат да се внасят суми когато и да е и да се тегли лихвата ежемесечно, за 3 год. период лихвата е 0.30% за лева./евро и 0.60% за долари.

„ В основата на нашата тактика е да предлагаме на клиентите си изключителни условия, съобразени с техните упования и трендовете на пазара. Възползвайки се от новото предложение, клиентите ни разполагат със сигурността в изменящата се обстановка. Алианц Банк България е в топ 10 на банките у нас и нашата упоритост е да бъдем желан сътрудник за клиентите при реализиране на техните проекти " - разяснява Ива Драганова, основен шеф Банкиране на дребно в Алианц Банк България.

За контакт:
Бранд и връзки
e-mail: [email protected]
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР