Софи Маринова наказа пиара си, научи Телеграф. Тя приложи мярка

...
Софи Маринова наказа пиара си, научи Телеграф. Тя приложи мярка
Коментари Харесай

Софка наказа пиара си заради Бони

Софи Маринова наказа пиара си, научи " Телеграф ". Тя приложи мярка " Строго мъмрене ", а мотивът за това е сниман с телефон клип с колежката й Бони.
Поглед
Пиарът на Софка Тодореско Неделчев разгласява преди време в персоналната си страница клип от присъединяване на звездата в известно заведение. Там е и Бони, седнала на маса дружно с други общи познати на двете. Софи, пеейки, се доближава до масата и поздравява всички, като особено подчертава на Бони. Последната обаче не реагира и си гледа в телефона, даже не кимва и основава усещането, че го прави напълно преднамерено и демонстративно. Това не остава неусетно за присъстващи в заведението и клипът става шлагер в нета. Тодореско също го споделя. Още тогава Софи Маринова доста му се кара, само че Неделчев споделя, че си е негова персонална страница, а и нищо погрешно не е пуснал. При скорошното си посещаване в Лондон, където живее Тодореско, Софи Маринова обаче кара пиара си в името на мира и спокойствието сред звездите да изтрие от профила си клипа, като му изяснява, че няма проблем с никоя колежка. Софи е известна с миролюбивия си манталитет и държание " над нещата ". Дълги години се е грижила и се грижи за доста сътрудници. С Бони дори взаимно са си гледали децата едно време. Преди няколко дни Бони сподели в онлайн изявление, че била афектирана на Софи и желае тя да й се обади. Фенове в нета обаче разясниха, че позвъняването би трябвало да е от Бони към Софи.
Принцеса
Тези дни Софи Маринова си пусна фотоси като вавилонска принцеса и това е част от плана на диригента Йордан Камджалов " Мистерия и независимост ", който от 28 май потегля на турне из страната. С това загатна, че Софи там ще пее песен от операта " Набуко " на Верди, а ще има и още изненадващи съчетания на класика и фолклор.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР