Софи Маринова и колежката й Бони са си вледенили отношенията Двете

...
Софи Маринова и колежката й Бони са си вледенили отношенията
Двете
Коментари Харесай

Бони проговори за скандала! Обидена е жестоко на Софи Маринова

Софи Маринова и колежката й Бони са си вледенили връзките

Двете ромски певици не се поглеждат отдавна. Това призна самата Бони в подкаст  и описа за предходното си другарство с гласовитата Софка. Но с днешна дата такова не съществува, а Бони е доста наранена от отношението на колежката й.

Бони не споделя защо тъкмо са развалили връзките си двете. Но твърди, че екипът на Софи Маринова е настроила доста хора, в това число и общите им познати, гримьори и стилисти срещу нея. Оттогава те не спирали да приказват, че Бони не може да се мери с пеенето на Софка.

„ Софи не ми беше просто другарка, а сестра. Раздавах се от сърце за нея. Давала съм и последните си пари за нея, а моята щерка учеше и за сина й Лоренцо. Защитавала съм я постоянно, подкрепяла съм я. Тя си знае какво прави и доста ми се желае да знам за какво го прави “, загадъчно съобщи Бони.

И в умозаключение съобщи, че е подготвена да се срещне още веднъж със Софка, да я  прегърне и двете да си поговорят  и схванат.

„ Макар аз да нямам виновност за обстановката, бих седнала да поговоря с нея  и отново да си отворя сърцето за Софи. Понеже съм човек и  държа на хората, които обичам и съм обичала “, съобщи Бони. А дали Софи Маринова ще откликне на подадената й ръка, занапред ще забележим.

Източник:  Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР