Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Йово Николов,

...
Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Йово Николов,
Коментари Харесай

Йово Николов: Пеевски владее прокуратурата и затова не иска промени в Закона за съдебната власт

Снощи, в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Йово Николов, сподели че не е видял корупционна скица в митниците. „ Дотук това, което виждаме са някакви следени, спуснати информации от прокуратурата. Те нормално изтичат в едни избрани медии, аз доказателство за контрабанда не видях, което ми приказва, че това е предизборно шоу с детайли на бухалка. Като задачите на тази бухалка са ПП-ДБ, които назначиха шефката на митниците, само че по-далечната цел са Бойко Рашков и Асен Василев ".

Вчерашното чуване на Пламен Тончев в Комисията за следствие на Митниците вместо да даде отговор, повдигна още повече въпроси. „ Целият пейзаж е толкоз явен, че е чак обидно за хората какъв брой обикновено се сервират нещата ".

Политическата бухалка идва от Борисов и Пеевски, безапелационен е Николов. „ Но неналичието на хигиена на другарство е безусловно неприемлива. Начинът, по който се манипулира следствието, зад това стоят обаче Борисов и Пеевски. Борисов и Пеевски владеят службите за сигурност и по тази причина не желаят промени. Пеевски владее прокуратурата и по тази причина не желае промени в Закона за правосъдната власт ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР